Hem / Om oss

Om oss

Vetportalens vision är att alla djur ska få rätt vård, till rätt pris, i rätt tid.

Om Vetportalen

Vetportalen startades 2019 i Eskilstuna av Elin Elander, Magnus Keineby, Christer Svensson och Magnus Hammarberg. Genom Vetportalens unika nätverk kan vi sammankoppla veterinärer och behörig djurhälsopersonal samt personer som arbetar yrkesmässigt med djurens hälso- och sjukvård med djurägare över hela Sverige.

Vetportalens vision är stark: alla djur ska få rätt vård, i rätt tid, till rätt pris.

Vi är övertygade om att grunden för att nå dit baseras på att samla hela djursjukvårdsteamet på en och samma plattform. Vetportalen vill, i enlighet med djurskyddslagen, verka för en ökad djurvälfärd, inte bara genom sjukvård utan även genom friskvård och preventiva åtgärder.

Vetportalen i samhället

Vetportalen vill vara en positiv kraft i samhället som bidrar till en ökad djurvälfärd genom att göra det enklare för människor att fatta smarta, ekonomiska och hållbara beslut när det gäller djursjukvård. Genom att öka transparensen och ge djurägare större inblick i Sveriges djursjukvård hoppas vi på att kunna bidra till en ökad medvetenhet gällande djurhälsa och förebyggande av sjukdomar och skador.

Ett nätverk som hela tiden utvecklas

Det bästa med Vetportalen är att utvecklingen aldrig avstannar. I takt med att fler ansluter sig till nätverket kommer vi att kunna erbjuda fler och fler tjänster som tar oss alla ett steg närmare visionen.

Vill du samarbeta med oss?

Vetportalen tror på långsiktiga samarbeten och relevans. Delar ditt företag Vetportalens vision om djurvälfärd, arbetar med produkter eller tjänster som bidrar till en bättre djurhälsa eller som bidrar till en ökad trygghet för såväl människa som djur? Med ett gediget team bestående av systemutvecklare, grafisk formgivare och kommunikatör kan Vetportalen vara en samarbetspartner som åstadkommer det där lilla extra. Fyll i dina uppgifter i den gröna rutan eller kontakta oss direkt via uppgifterna nedan.

Vilka är teamet bakom Vetportalen?

Magnus Keineby
Magnus Keineby
Magnus är Vetportalens nya VD sedan januari 2020. Magnus arbetar intensivt med att leda Vetportalen från ett lovande start-up bolag till en ledande aktör inom djurens hälso- och sjukvård. Målet är att Vetportalen, tillsammans med dess medlemmar, ska bli Sveriges mest kompletta samlingsguide till djursjukvård i Sverige. Magnus arbetar hela tiden med visionen i fokus- för att alla djur förtjänar rätt vård, i rätt tid, till rätt pris.
Kontakt: magnus@vetportalen.se
Elin Elander
Elin Elander
Elin är Vetportalens djurälskande kommunikatör och Vice VD som inspireras av Pippi Långstrumps orädda inställning till livet. Att arbeta med frågor som berör juridik, samarbeten, marknadsföring och journalistik är hennes favorituppgifter.
Kontakt: elin@vetportalen.se
Christer Svensson Magnus Hammarberg
Christer Svensson och Magnus Hammarberg
Christer och Magnus, som tillsammans utgör Trivseldata AB, är två erfarna systemutvecklare som delar och hjälper till att realisera Vetportalens vision.

Vill du samarbeta med oss?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Eller bli medlem direkt »